Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutar aldrig skriva!

Tänk att kunna skriva
få skapa som man vill
alltid retar man någon
min penna står ej still
den bär ett viktigt uppdrag
förmedla det jag har
den fortsätter bara skapa
den tid som jag har kvar..







mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-24 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Toppen!
Bra!
Härligt!
Tack!
2013-08-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-08-29

  Bibbi VIP
Hejar på Dig, det vet Du!
2013-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Vem kan hindra dig?
2013-08-24

    ej medlem längre
Synnerligen viktigt!!
Dags för en uppgradering av statusen för oss som jobbar i kulturens tjänst!?
2013-08-24

  peter markurth
bra gör det....
2013-08-24

  Quasimodo
Ett fint uttryck här för det som är så viktigt!
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP