Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ekande ingeting i ett sista bakslag.

En sista stilla
frekvens av
intetsägande
bortglömt

och med
åska i
blodet
snubblar du över
bokstäver och trasiga
broar.

ofrånkomligt

med fotboja av
längtantankar och
förtvinande
låtsasmuskler

Vilseledd.

patetisk begär
och abstinens

Salivtårar.

och januariångestens
väv runt din
halspulsåder

Det här är bara
ännu
en episod

av



inget alls.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-21 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe