Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Erotik!


Med grova..starka händer..



Med grova.. starka händer..

lyfter du mitt sköte närmare din kropp..

redo..att fyllas är jag..du lägger kudden tillrätta..

så du kommer åt..allt..dina andetag värmer och eggar..

du.. masserar mitt längtande underliv med din mun..

du suger och trycker med din sköna tunga..jag skriker..

suckar och darrar av kåthet..jag kysser dig ren från mina..

hungrande safter..du fyller mitt sköte med din manlighet..

ryser längs hela ryggraden av välbehag..din kuk gör mig galen..

kvickt..tar jag över leken..för din längtande lem till min varma..

längtande mun..min tunga och läppar ger dig..allt och lite..till..

känner att du är nära..slutar..retas..du ber..jag skrattar till..

nu är du min..så totalt min..jag vet hur jag får all fokus..

precis i detta ögonblick kan jag önska mig vad jag vill..

men......




det enda jag vill..här och nu..är..


att bli skönt knullad av dig..




Fri vers av passionsblomman
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-22 21:38



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
BRA
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman