Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstummad


Vilar



i dina ord



bokstäver strömmar

runt och kring

finner varandra



i spiraler

piruetter

menuetter



de kvillrar runt





i kosmos





i hjärtrymd







i svarta hål



fast med botten





i svarta hål



fast med botten





det fanns en botten där

och du såg den

du såg den

och rörde den



med ord



som dansade



med mina





Fri vers av SusieQ
Läst 386 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-23 09:23



Bookmark and Share


  Julio VIP
Håller med nedanstående^^
2011-02-22

  Niclas Petersson VIP
Vackert, vackert, vackert.
Gillar.
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ