Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(rr) tystnaden finns också i harmonin


- Älska frid

leken och blickarna
kantrar min själ

mänsklig i sitt skal
med gränslösa sår

lyssna min längtan

få mig att känna

se min kropp

förflutet är vattnet i den sprudlande fors
som ingjuter ett namn över vår frid

rör mig ur frihetens skugga
ta min oskuld när månljusets vilar

lugnet blir vår resa

låt kaoset rinna ur själen
och fyll vår

frid




Prosa av Max Poisé
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-23 11:42



Bookmark and Share


  L I V
...och harmonin i tystnaden :)
2011-01-24

  L I V
jag tycker det är coolt när man utan pardon kan skriva vackert utan att ens närma sig gränser för smetigt, det kan du

snyggformulerade ordinstallationer med mening i och emellan
2011-01-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
Rogivande och fin
2011-01-24

  mare VIP
Mycket fin..
2011-01-23

  M.A.J.R
fantastisk dikt max! Jag gilla denna skarpt.
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé