Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsten

Första dagen i juni 1992
solig och varm
färgar kroppar röda, bruna

vinden viskar genom trädkronornas väldiga bladverk
disken - sängen - maten

pojken kastar stenar
farligt nära flickan
som sover

..och mamman bara finns




Fri vers av Heléne Lundqvist
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-23 22:46



Bookmark and Share


  franz
härlig sommarskildring, med precis så många ord som behövs!
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Heléne Lundqvist
Heléne Lundqvist