Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berövelse Under Livet Inunder Mat Intag

Ska du bara sitta på mig med din stora tunga ända
Nej nej nej, jag tänkte väl det
Du ditt ansikte mot mig vända
Skålens svarta hål mot mig hånler
Så du besöker mig igen trots alla löften
Trodde du verkligen att du kunde inbilla MIG
Att det var sista gången

Välkommen hit, välkommen hit
Att förorena
Spåren spolar du bort
Snabbt och enkelt

Mera, mera, ta inte slut
PROPPMÄTT
Oh det måste ut

Du är som den värsta alkoholist
Fast i beroendet
Med kaos, deppighet
hjärnans snurrande surr burr myller
Huvudet tungt tyngre tyngst
Ful fulare fulast
Tjock tjockare och ALLRA tjockast

Svår abstinens men ett leende på läpparna
Ett inre kaos som inte når ut

INGET hemma - HJÄLP!!!
ALLA hemma - HJÄLP!!!

Det finns ingen utväg
Ångesten förtär




Fri vers av Heléne Lundqvist
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-25 15:02



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Oj...den här kändes. Stort allvar med en touch av svart humor.
Gillar.
2012-08-30

  kråkan VIP
Aj da, d där är inte bra...sänder en kram
2012-08-27

  kråkan VIP
Aj da, d där är inte bra...sänder en kram
2012-08-27

    ej medlem längre
Keep fight.
2012-08-25

  Palett
Mycket stark text som berör !!
2012-08-25

  mare VIP
Låter fruktansvärt, fångad och svårt hitta vägen ut..
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Heléne Lundqvist
Heléne Lundqvist