Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt från en låda i byrån - skapad under 90-talet. Inte den bästa men ord att spara och tänka tillbaka på.. Orden ger aningar om ett mörkare inre än det jag nu har


Orkeslös tillvaro

men jag vill bara sova
tröttheten förlamar mig
rösterna hörs dova
sömnen har tagit mig

Det är lång väg kvar
många år att leva än
alla krafter som jag har
ligger i förpackningen




Fri vers av Heléne Lundqvist
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-24 00:21



Bookmark and Share


  Oscar Stolpe
Snyggt!
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Heléne Lundqvist
Heléne Lundqvist