Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


HL

När blir en snarkning ett vackert ljud

det måste vara

när kärleken slagit rot
när en beröring slår gnistor
när den där kemin stämmer
när livet är ljust
när hoppet finns

om en framtid med lyckorus i den hårdaste av världar

Då är en snarkning ett vackert ljud




Fri vers av Heléne Lundqvist
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-24 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heléne Lundqvist
Heléne Lundqvist