Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter


En Liten Inre Nåd

Du höll på att försvinna
Du vände dig bort
Dina ord var hårda
Du sårade
Du grävde en avgrund
med ett djup vi nästan föll i

Jag höll på att ge upp
Mina försök förgjorde mig

Då kom du sakta, sakta men ändå
Du är ännu inte framme
men det är nära, nära

Det finns ingen som du
och jag vill aldrig mista dig




Fri vers av Heléne Lundqvist
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-23 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heléne Lundqvist
Heléne Lundqvist