Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte våga, inte kunna stå för sin känsla och när man någon gång tar steget så hör ingen vad man faktiskt sagt..


VÅGA FÖLJA KÄNSLAN

NEJ JAG VILL INTE STOPP
NEJ JAG VILL INTE STOPP
NEJ JAG VILL INTE STOPP
vanliga ord
men ack så svåra

ge inte upp
fortsätt fortsätt
så kanske till sist

NEJ JAG VILL INTE STOPP!

kanske någon hör
kanske någon ser
kanske någon FÖRSTÅR




Fri vers av Heléne Lundqvist
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-26 23:21



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Fint diktat!
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Heléne Lundqvist
Heléne Lundqvist