Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synlig på bilden är bl a Curt Hilfon, en konstnär i sina bästa år!


Ådriga Leenden Där Evighet Råder

Tänk att leva i en tid
där Ungdom är en lag
faktiskt den högsta av livsformer
det totala eftersträvansvärda

i en tid när livsvisdom
mogen erfarenhet och insiktens skönhet
mist sin magiska kraft
och ålderdom är ett skällsord

Ytlighet och den största konsumtion
är måttet på vår spelade glädje
Men någonstans på någon plats
reser sig en liten skara

Med en Hymn om en ny ordning






Fri vers av Heléne Lundqvist
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-30 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heléne Lundqvist
Heléne Lundqvist