Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mycket smärtsam dikt som är självutlämnande på ett sorgligt sätt. Dock är ämnet fortfarande aktuellt fast att det här ägde rum på det glada 80-talet..


Vilken Ångest Leder De Tärande Ärrens Kärna Till

Tidig sommar
tågspåren anas
jordens positiva dofter
den glada flickan
snart 12 år
sommaren väntar
pojkar - många pojkar - hotfulla pojkar - kända pojkar
marken
byxorna försvann
armar hålls
benen låsta
tröjan uppdragen
klumpiga händer
hårda händer
masserar bröst
det smärtar
någon sa något
börja du
kom igen snälla börja
filmen den upphetsade filmen
vi är så hårda
vad ska vi göra
sluta sprattla
för helvete
håll för munnen
få henne tyst
och lugn
den jordiga pinnen
pressas in
stor smärta
Aj, Aj, Aj, Aj, Aj
sluta skrik
slampa
håll henne då
måste
in ut in ut in ut in ut
sluta
jag vill också
in ut in ut in ut in ut
nu är det min tur
in ut in ut in ut in ut
Håll henne still
kan inte sluta
måste spruta
nej nej nej
nu är det min tur
hårt tryck
fyller
långt ner
i halsen
luften tar slut
kan inte andas
doften
den äckliga doften
kladdet
hon klöks
hon gråter
sluta
jag måste måste
spruta nu
spruta i henne nu
slampan
låt mig se
få henne tyst
för helvete
tysta henne
Jag kommer nuuu
wow
precis som
porrfilmen
glöm inte mig
är så jävla kåt
onanera onanera onanera
spruta på henne
så att vi ser
ÅÅÅÅHHHHHH
kan någon ha sett
vi måste iväg
släpp henne
ensam ligger
en flicka
snart 12 år
det ömmar
i hela kroppen
det värker
i hjärtat
vad skulle hon med
Starlet och Mitt livs novell
där fanns
lögnen om
den stora kärleken
de ömma kyssarna
de försiktiga smekningarna
de varma kramarna
de stora kärleksorden
ska aldrig lämna dig
ska aldrig skada dig
Du är min stora kärlek
pussar, kyssar
jag ska vara så varsam
Boken Kram
fint ömt sex
tänder även
en flicka på 12 år
som känner längtan
efter något okänt
men fint
i alla fall på papper
i boken
men nu
men nu
när oskulden tagits
nere på marken
doftar jorden
smutsigt och äckligt
och alla drömmar sprack
den där dagen
när sommarlovet
precis hade börjat
liksom helvetet!!!




Fri vers av Heléne Lundqvist
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-08 22:43



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Fy fan vad jag vill kräkas och gråta. Du beskriver det exakt.
2013-08-31

  Heléne Lundqvist
Dina kommenterande ord berör mig på ett tröstande sätt och djupare plan.. Det räcker.. Tack!!
2013-08-10

  HannaBlom
Vill så gärna säga något men har inga ord längre.
Inte efter det där.

Fruktansvärt och fantastisk fast jag mest av allt bara vill skrika.
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Heléne Lundqvist
Heléne Lundqvist