Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min son


En Riktigt Intrikat Konstnär

Du är pojken med den starkaste av viljor
Du är pojken som går din egen väg
Du är pojken som håller det tunga inom dig
Du är pojken som skriver för att läkas
Du är pojken som inte vill sova
Du är pojken som inte alla förstår
Du är pojken med stor empati
Du är pojken med det bredaste av leenden

Du är pojken som måste hitta din väg
Du är pojken som måste bli man

Du är pojken som jag fött
Du är pojken som jag älskar




Fri vers av Heléne Lundqvist
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-24 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heléne Lundqvist
Heléne Lundqvist