Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HurJagÄndåLeverPå

Hur skulle då inte jag likt måsen kunna sväva
nästan flyende sväva bort
i min enkla exhibitionistiska skrud
utan en endaste tanke sända
på den för mig dallrande hud

Jag önskar det vore så enkelt
att i handlingar sväva bort
och hänge mig åt livets mening
utan det kaotiska
som orsakas av mitt fängelse - min KROPP

Tänk att få leva UT istället för IN




Fri vers av Heléne Lundqvist
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-24 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heléne Lundqvist
Heléne Lundqvist