Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ändrat..


Kärlek och Potential


Visst kan det vara jobbigt att se potentialen
sippra mellan ens fingrar, gå förlorad
Man kanske inte vill förstöra det man har
men jag tycker ändå man kan försöka
Det man får efteråt kan ju vara kärlek
på ett annat plan, med hetare utsikter

För jag tror på kärleken, så snälla
tro på mig och mina visioner




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-12-09 22:59



Bookmark and Share


    Oprofessionell
NATALIE, du kan fortfarande förvåna mig ! Underbart
2005-12-11

    witness
jätte fin!! ja tror oxå på kärleken, och på dig och dina visioner... =)
kramis ^^
2005-12-10

    Johanna <3
Ja, och sen gälelr det att inte vara för "på".. haha humor humor..
nejmen visst, dendär "Jag vill inte förstöra vad vi har"
Tah, kärlek är väl vad alla (de flesta iaf) letar efter,
så varför inte ta en chans för att få det man vill ha?
Bortskämdhet kallas det, att inte behöva kämpa för något.

Jättebra text, du skriver underbart ska du veta :D
2005-12-10

  Wretling
vacker och bedjande :)
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP