Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
What comes to mind.


Flödande text i bänkvind.

Huvudvärk, flagga flaggar för

frihet

för rätten att fladdra i fri vind.

Fördelen att inte synas

att inte finnas till,

är

ingen.



Müsli in, hjärtslag.

andetag rosslar frekvent.

I symbios med solens uppgång och fall

lever jag.

ständigt avvaktande, tiden innan

solen återvänder

är lidelse.

sol

Jag behöver sol.


Träbänk, konstant flöde

skriva ner vad som än i tanken dyker upp.

förlåta mig, för det du gjorde

igår och som jag

kommer att fortsätta att göra imorgon

hjärtedörr

öppnas av

mig endast.


Viskas sanningen så är det en lögn säger det.

Den äkta sanningen

visas genom handling.

Så jag försöker viska

men skrivker

ut vad som gör ont

för innan man har lugnet att viska så finns alltid skrik.

Vissa tycker om skrik

som musik.

panik.


Vi fortsätter oberoende vad

som händer, vilken stad

som ligger framför oss att erövra,

att ta sig igenom dess barrikad.

Och erövra den förväntade härlighet som ligger bakom

allt

som vi inte ser förbi.





Fri vers av Simon Ray B
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 21:46



Bookmark and Share


  Ceylon
Inte illa alls. Den skiljer sig en del från det övriga av ditt stuff jag har läst, men jag tycker det är en förändring mot det bättre.
2011-02-01

  Coinriocht
Nice, jag gillar friheten i texten =)
2011-01-25

  Lena Själsöga Keijser
mycket sker vilket leder till
låt oss säga mer viskande röster där erövran förlöses in i skönhet
hjärtvingar andas alltmer i händer

det upplever du
det skriver du

tack

Tack att Aftonens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Simon Ray B
Simon Ray B