Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En privat sorg

Inget från igår önskar jag idag.
Minnena som sår av kallbrand
svarta och så grå -

att jag kan inte andas

Ödets hångrinande skelett
river mina drömda bilder i små
sylvassa blad-

Att skära allt itu-

Varenda patetisk liten önskan om
att jag ändå 

kunde fått blivit jag

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 278 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-24 22:10



Bookmark and Share


  yta
Jättebra!!
2011-01-27

    ej medlem längre
ja. det går sönder något när man läser. och sorgen bildar ett flödande. mest ilska över hur det kan vara.
2011-01-26

  Deva
en skärande text, om sönderfallet, den sista raden står stolt och visar på överlevnad!
2011-01-25

    lärjunge
vad säga?

Stå Stum

hålla handen!
2011-01-25

  Elaine.S VIP
En bottenlös sorg och smärta.
2011-01-24

  Ingela Svenson VIP
sorgligt, de stunder då man ångrar sina val, som inget kan ändra. sorgligt!
2011-01-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
Sorgligt sorglig var denna text, om att förlora den sista tilltron, sitt eget jag.
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren