Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tistelhjärtat

du är morgonen
som jag sett
så många gånger.

en stjärna som
fallit ner på kudden
bredvid min,

mina ögon värker
av allt ljus 
du delar.

så på nätterna 
går jag ut utklädd
som vålnad,

på slitna vägar 
vandrar jag fast
och står nu still
i oändliga val.




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-25 08:45



Bookmark and Share


  Ex¤animo
stark
2011-01-26

  Emme VIP
Jättefin!
2011-01-25

  PPQ
vilken fin text
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric