Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängslad tillvaro

Fastkedjad i gråa salars tillvaro

dokument som skrivs, beröm i retur

 

Sitter brevid känslan av olycka

säger att jag inte åstadkommit något

 

Inte min väg att gå

jag ska åt ett annat håll

 

Fortsätter gå ändå

fast här från dagen då det pappervassa samhället satte mig här

 

Jag blöder idag

imorgon river jag pappret




Fri vers av Leosm
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-25 16:24



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja ofta fylls vi
eller lägges det grå - det gråa du skriver över våra axlar

jag har märkt
att grått ej är grått
grått bär milda färger imom händer
kanske
en vilpläd

ja det tunga grå andas i varje ord

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm