Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Störst av allt

Det sa klick

Vi var så trygga tillsammans

Den största gåvan

Att känna total tillit

Glädjen att få träffas

Kravlöst

Lära känna

Skratta

Gråta

och möta människorna tillsammans

Kände att det var en vinstlott vi fått
började skrapa
nit
inte ens en ny lott





Fri vers av Röllekan
Läst 802 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-26 00:34



Bookmark and Share


  Filosofen2
Kärleken är oändlig, svår att förstå. Gud skänkte oss ett redskap via sina budskap Jesus ville återskapa. Älska din nästa som du älskar dig själv. Respekt, kärlek, omtake, förståelse och ett lyssnande öra.

Jag tittade på Jesus och Josefin, en julkalender från Danmark. Den var så underbar och kärleken mellan Jesus och Josefin var så oändlig.
2011-02-28

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Förlåt, nu citerade jag ju fel. "nit" menade jag…
2011-01-29

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Tycker mycket om avslutningen "nitlott, inte ens en ny lott"
2011-01-29

  Just Emotions
underbar!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Röllekan