Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Becka <3


vackrast i sitt slag

som en diamants starka inre
och glittrande yta

eller som solens värmande strålar
välkomna,
som nya årets första skålar

stor som universum
och lång som Kinas pampiga mur

hög som Ozzy på 70-talet
djup,
vi har liksom krupit in under skalet

likt en växande rosenknopp
blir den allt vackrare för var dag

jag befinner mig på högsta bergstopp
styrka,
men att också få vara svag

vår kärlek är precis som du
vackrast i sitt slag




Fri vers av Lipshit
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-26 01:25



Bookmark and Share


  Just Emotions
underbart fint :)
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit