Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikerna förnedrar äldre!

Politikerna förnedrar de äldre
då dom hela tiden
sparar in på äldrevården!
Vad har dom gjort för ont
för att bli behandlade på detta sätt.
Verkar som de äldre, mer och mer
är en belastning för samhället.
Politikerna är bara intresserade
av deras skattepengar!!!
Så detta är tacken för deras uppbyggnad
av landet Sverige.
Jag är rosenrasande!!!
Mina kinder blossar och jag håller inte
inne med vad jag känner.
Det ska ut, vi har ju yttrandefrihet.
Sverige kan inte betala ut bidrag
hur länge som helst.
Kostnaderna är enorma
det är därför det snålas på äldre!
Sverige kan inte hjälpa hela världen
med sin vidöppna dörr...
Vi skattebetalare sliter i anletes-svett
under massor av stress
och många orkar inte psykiskt..
men det bryr sig politikerna inte om!
Dom skriker hela tiden: MERA SKATTEPENGAR!!!
Sverige är INTE Sverige längre.
Sverige är så förändrat att man blir mörkrädd!







mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-20 01:14



Bookmark and Share


  ULJO
.....därför uppmanar jag svenska folket att tänka efter noga om hur vårt samhälle ska formas efter valet 2014. Det är Fredrik mot Stefan nu.
2013-10-22

    ej medlem längre
Förnedringssamhället
2013-10-20

    ej medlem längre
Håller med dig om att EU har förstört Sverige och Europa. Inget bra har kommit ur det projektet. Bara elände. Uppmaningen om att rösta gäller inte bara dig, utan är en bedjan till alla som läser.
:))
2013-10-20

  mare VIP
Absolut, jag har inte röstat
på många år
p.g.a att jag bott i USA ;)
EU har jag alltid varit emot
dom har förstört hela Europa!
Nu behövs min röst
mer än någonsin!
Jag längtar till valdagen..
2013-10-20

    ej medlem längre
Vi har en regering som bakom parollen "Vi är Sveriges nya arbetarparti!" går kapitlets väg för egen vinnings skull. På bekostnad av skola, vård och omsorg, På bekostnad av pensioner, sjuka och arbetslösa.
Det vi kan göra är att visa vårt missnöje på valdagen 2014. Gör det!
2013-10-20

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2013-10-20

  Rozsi.kovacs

Så jäkla sant skulle behövas en revolution här i vårat lama land,
Reinfäldt kallar sig strits hingst,
och det stämmer väl överäns med
hans politik när han hugger benen
av dom mest utsatta i vårat samhälle, jag vädjar till svenska folket putt ner honom från makten.

2013-10-20

    ej medlem längre
Politikerna sitter så självsäkra och tror att de gör som de vill hur länge som helst......tills protesterna blir nog högljudda.
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP