Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hata solskenshistorier

Vårljuset brister i ett öga, en fågel dör för tidigt
Apotekstanten säger att det finns en billigare sort
spelar roll -
När jag går ut spricker jag i solen




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 295 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-26 11:19



Bookmark and Share


  ULJO
Fantastiska ord
2011-01-27

  aol
tänkvärt gillas
2011-01-26

  Catharina Edin VIP
ja, jag tänkte också på ett troll som spricker i solen, men som sagt, du är nog en bortbyting - en sagoprinsessa! som berättar så man häpnar.
2011-01-26

  Måna N. Berger
Men.. Spricker i solen gör trollen. Du är inget troll Carola, du är en bortrövad poetprinsessa som FK håller fången!
2011-01-26

  Lavinia Röd
Ibland får du till det så man häpnar! Det här gillar jag starkt.
2011-01-26

  Deva
spricker i solen, vad kan vara bättre;-))
2011-01-26

    ej medlem längre
känslan av det totala. näraskrivet.
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren