Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föränderligheter

Föränderligt är ditt liv
Ingenting är konstant
Var dag tar du ännu ett kliv
För att finna det som är sant




Fri vers av Marmorera
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-01-26 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marmorera
Marmorera