Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta

Ibland är hjärnan det dåligaste vi har
för hjärtat har ändå alla svaren




Fri vers av ordskalv
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-26 16:28



Bookmark and Share


  Anadol
Tung text och tung tanke
2011-01-27

    L e e
Jag gillar särskilt mycket att du har skrivit Ibland. Kloka ord.
2011-01-26

  Niclas Petersson VIP
Mer känsla än tanke.
Gillar.
2011-01-26

  LenaJohansson VIP
och ibland gör kroppen tvärtom ändå...
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv