Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handarbete


hon höll brödet i sin vänstra hand
och kramade sedan senapen
sensuellt sakta ut över
den kokta korven

med sin högra




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-12-10 15:56



Bookmark and Share


  Therés
ja jösses...tänka sig!? Otroligt vad ord kan göra
när man sätter dem samman på rätt vis som du gör.
Förundrad och imponerad.
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP