Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakna dig är nog det det bästa val jag någonsin kommer att göra


jag har aldrig

vetat vad du vill

men jag är så

smärtsamt

medveten om

att det är

något helt annat

än vad jag vill




så jag låter dig gå för

att sakna dig är nog det bästa val jag kan göra




Fri vers av Bline
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-26 23:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande, sorgligt, vackert.
*applåderar*
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline