Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängsel och öppningar

Bortom taggtråden,
Finns en trädgård

En bankett,
Där du är bjuden

Handklapp och
Jag håller takten

Vi ler fånigt,
Kriget är över




Bunden vers av Robert Halvarsson
Läst 502 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-27 11:55



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättefina ord, de första stroferna liksom titeln. Humor i de två sista. Jättebra jobbat! Tack! (bokmärker)
2011-10-10

  miljas
Varmt konstnärligt om konsten att förlåta. Försoning, ömt gestaltat!
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson