Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan stå i vägen för dig

Du är din största kritiker,
emot dig.
Varje gång du tänker att du inte duger,
alla de saker du vill ändra på.
Ibland när du vill pröva något nytt,
säger du att du inte kan,
så varför försöka alls.

Vi är alla olika,
ingen är i världen har samma utseenade som du.
Varje drag i ditt ansiket varje del av din kropp,
är ett helt unikt som ett mästervärk någon har skapat.
Du kan mer än du tror,
försök bara och se att hela världen står för dina fötter.
Ta bara steget ut,
första steget är alltid det svåra.

Du kan stå i vägen för dig,
lär dig uppskatta ditt eget värde.
Ge dig själv en chans,
att glänsa..





Fri vers av Ann-sofie.
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-28 01:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan där text igen. En som gärna delar med sig. Tycker sig ha något att säga också. Till exempel att skrivaren som så många andra, tycker om och älskar fragmentariskt. Vill kunna vara älskvärd selektivt. Sporadiskt. Ville som ha sagt 'jag väljer inte bara mina strider, jag vill även kunna välja tid och plats.' Det som kan ställa till besvär är väl att när en individ vill vara mer aktiv så vill en annan kunna luta sig tillbaka och vice versa. Det är bara ibland två individer förstår att samsas om något. Älska, handla, äta, prata, sova...
2017-05-25

  Ninananonia VIP
Glänsande bra! :)
Tron kan försätta berg. :)
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.