Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vag dag

Tvättmaskinens skvalande talar om
att den blir, den här dagen
bränner sig över axeln
skär med tyngd - som jävla bh-band
att idag är det fredag

ska jag strunta i postlådan
att den kräver mig och stövlarnas
leriga fastnar som sorgband
under naglarna
trapphuset är ett grustag -

Ör lika enstavigt som korsordet
fantasilöst övergivet och
slängt på den enbenta pallen
lika avskavd och trött -

Fast idag är det fredag




Prosa av Carola Zettergren
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-28 14:04



Bookmark and Share


    papillon
Trötthet och leda
försvinner på freda
men olust och vånda
är tillbaka på månda
(Alf Henrikson)
2011-01-28

  Annie b'larsson VIP
Gå du till postlådan. Bestig Mount Everest; så är det gjort sen.
Men jag vet hur det känns.

Du har ett sätt med orden...ett sätt att uttrycka dig, som är mycket speciellt, mycket bra.
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren