Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårkänsla i västerbotten


Så enkelt hoppas januari



så släcktes törsten
i vintersskrud
så droppande hörs
själens hopp

så insåg förståndet
i januari
så förstod hjärtat
vårens kamp




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-28 19:10



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Vacker liten text!
2011-01-30

  aol
underbart vackert skaldat
2011-01-29

  LenaJohansson VIP
väldigt vackert skrivet
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP