Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"jag säger som det är att allt är sådär. bara sådär. sådär som det är såhär års och blir det inte bättre så lägger jag ner. så är det" Den som dör får se - Markus Krunegård


min värld har drabbats av ett zombievirus och gått under igen

nu är det rörigt igen
nu är jag trasig igen
det har gått sönder igen nu

min värld faller isär återigen och
det är Ragnarök och det är domedagen
och en hel jävla apokalyps

det finns en värld i alla människor och min går under
gång

gång

gång

för att du var den första som kysst mig
för att du var den första som förnekade det
för att du skämdes för mig nästan lika mycket som jag skämdes för dig

för jag kände mig så där dum som man gör när jag sa att
han sa till mig att han fortfarande gillar mig för ett par dagar sedan och jag tänkte att jag kanske skulle
go for it
(igen)

och för att jag såg i henne vad som hon sen såg i mig när du sa
"han sa att han börjat gilla mig för ett par dagar sedan"

och jag som hade allt under kontroll
det känns som när jag brukade rida och precis när man blivit samspelt med hästen och precis de där sekunderna när man kanske tvekade lite innan ett hopp så fick hästjäkeln ett ryck och svängde undan eller bockade eller nått

nu har jag gått i sönder igen
och jag fall tillbaka i gamla vanor och jag lyssnar på min playlist som heter :(
och jag är randig igen och jag faller isär
igen.




Fri vers av hermitthefrog
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-29 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog