Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för det är skam i att vara den sårbara


hädanefter ligger jag bara med folk under mig

jag hörde idag att farfar blivit galen
ser saker ingen annan ser
farmor dog för längesen och sen dess
ser jag depressionen i hans ögon

jag tänkte att då har vi galenskap i släkten
något gemensamt
jag känner inte för att prata om det med någon
jag trodde det men det finns ingen jag vill prata med

en pojke ville komma hem tidigare idag
för min skull
från långt bort
jaha

en annan pojke jag tyckte om
gick hem med en annan flicka
han kunde aldrig bli kär sa han
kom igen, du måste göra värre än så

det känns så jävla bögigt att säga att murar är en bra grej
men man ska aldrig aldrig släppa in någon
helt och hållet
kräver situationen att man ska dela med sig av något, av själen
ljug ljug dig blå ljug dig till tårar

ingen tycker om dig när du är deprimerad
eller bara ledsen ibland
jag trodde att det hade blivit romantiserat och spännande
men i verkligheten är det bara fult och jobbigt
och ingen tycker om någon som är ledsen

om du inte samtidigt är våldsamt attraktiv vill säga

så även fast du är full
var vänlig håll käften
snart blir du vuxen och då dör ditt hjärta,
som de sa i breakfast club




Fri vers av hermitthefrog
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-19 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog