Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

horeri

du säger ja till allting
kommmer det göra att du blir älskad
om du bresar på benen för alla
kommer du då bli åtråvärd
eller hatad
är det en risk värd att ta?
är du hellre hatad och ensam än knullad och en hora?




Fri vers av hermitthefrog
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-04 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog