Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi låg men ingen av oss kom

hur många gånger kan samma människa krossa ditt hjärta?
hur mycket dåligt sex krävs det för att sluta bli kär?
är jag hellre ensam och trasig än umgås med dig
och faller
och dör
igen igen igen?

hur många gånger ska jag få dig att komma innan du tycker om mig tillbaka?
hur många gånger ska jag få dig att inte komma, hur många gånger ska jag få ont i hjärtat och i själen och du vet, här och var, och du ändå vill träffa mig?

hur trasig måste jag vara tills du älskar mig,
hur hel måste jag vara?

jag har aldrig slutat vara kär i någon, jag är fortfarande kär i dig, sebastian sen förskolan, och i dig emil och i alla
men jag har aldrig fallit såhär och jag trodde jag var över det
du var en god vän nu, jag lovar en av de bättre
men hur många gånger till får jag skylla på för mycket alkohol och sova hos dig?

jag har varit ledsen så himla länge nu

så snälla svara mig

hur många gånger kan samma människa krossa ditt hjärta?




Fri vers av hermitthefrog
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-27 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog