Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en studie i att inte vara speciell

jag är ingen gå-fullt-ut-människa
jag gör inte klart så många projekt jag tar mig an
jag ligger inte på varken ig eller mvg
jag är inte särskilt intensiv
jag gillar att kolla på tv-serier

men i huvudet är jag alltid allt eller inget
antingen nere på det lägsta
eller uppe i det högsta

men nu med dig
är jag så glad att jag känner mig ledsen
så kär att jag inte vet vart jag ska ta vägen
(förutom din säng)

jag är inte särskilt spännande egentligen
upptäckte jag
har inga diagnoser eller så
inget mer än hjärtfel
inget spännande livshistoria
inget stort hände någonsin

men i mitt huvud i mitt lilla trasiga hjärta
är allt så stort
att jag fick dina vänner att skratta
att jag klarar av att handla och prata med folk
att känna att du ligger bredvid
att duscha med dig utan att skämmas för hur jag ser ut
att inte tänka på hur jag ser ut

jag trodde jag var en av de ledsna
som aldrig blir glada
och jag var lite glad över det
att det var det som definerade mig
utmärkte mig från mina vänner
en sorts kärlek till mitt självhat

men detta att det är helt lugnt
inget drama
snälla låt det vara länge
inget lugnet före stormen bara lugnet
låt mig stanna i detta jävla lugnet för alltid




Fri vers av hermitthefrog
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-02 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog