Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära lilla kukhuvud

jag skrev en text här när jag var packad för ett tag sen
började skriva med några som kommenterade
det var någon som kallade mig lilla fittan
som om det är något man gör

och herregud ni äcklar mig
kära poeter.se-användare
kära medelålders pretentiösa poetidioter
med en förlängesen förlorad ungdom
förlängesen förlorat vett

ni äcklar mig så innerligt




Fri vers av hermitthefrog
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-19 23:02



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
tummen upp för dagens dissning! :)
2013-01-19

  ibish
Tycker att du lyckats fånga och rama in en stor del av användarna här. Medelålders, pretentiösa poetidioter är en bra beskrivning.
2013-01-19

    Max Poisé
Det är ok! ( klappar på axeln)
2013-01-19

  cilax VIP
den i mina ögon rätt så ömma titeln stämmer inte så bra med andra avsnittet och sista raden, ok jag förstår att det är sarkasm. En annan sak, du skriver att en (någon) kallade dig lilla fittan vilket får dig att dra hela sajten över en kam. Inte så rättvisst, typ
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog