Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sista dans..


Virvlande snö..dansar lätt omkring mig..

man blir glad..yster och lycklig..följer i dansen..

begäret i en vaknar..snurrar runt i en vild snödans..

varm och full av energi..dansar jag bortåt vägen..

som den snödrottning jag är..vild..men.. kallt beräknande..

dig ska jag ha..om det så blir min sista dans..i snö och is..

men bara på ytan..under ytan väntar vulkanen på sitt utbrott..

av pulserande lava..hetare än het..men en önskan..det är du..

stilla mitt utbrott..dämpa mitt begär..få mig att darra..vänta på..

frälsningens ögonblick..




Fri vers av passionsblomman
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-30 18:00



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin dikt..// AA
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman