Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet passar mig inte riktigt hur många gånger jag än byter kläder.

Hålla din hand
Promenerar i tårar
Kaos i ett annat land
behöver identitet, snor, lånar
drar försiktigt på smilband
du tittar du röker du hånar
alla känslor i ett ingemansland

allting ändras dygnet runt
snälla stanna upp! det är fanimej inte sunt
och kära du gör nu inget dumt

jag stoppar alla ord just här
sluta svär
precis
DÄR




Fri vers av Fyrtorn
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-30 22:23



Bookmark and Share


  hjartebrus
gillar't!
2012-02-29

  Nackskott
Titeln tycket jag var hur bra som helst.
Bra text dessutom.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn