Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddaren i nöden


Levande rankor greppar tag om mina guldprydda lemmar. Insnärjd i lögnströdda lianer av dansande bastukjolsklädda kanibaler med snålvattnet rinnande utmed hakorna. Renslickad av eldstungor, smaksatt av kärleksört. Vart finns den vite springaren som räddande rider mot strålande vacker solnedgång?




Prosa av Maximillixen
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-21 00:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
belevande skönslirat språkbruk, eller tungomål, vi må säg.
2011-10-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
belevande skönslirat språkbruk, eller tungomål, vi må säg.
2011-10-14

  Anna*
En blandning av Pirates of the Caribbean och Törnrosa! Underbart!
2011-05-12

    ADI Nehlin
underbar text
2011-05-04

  Lilla My* VIP
Gillar din humor och bilder häri!
2011-04-29

    Max Poisé
Dramatik med humor...Sånt gillar Max till max!
Schysst!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Maximillixen
Maximillixen