Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källsortering

Idag frågar jag mig varför jag ska ha en massa skräp kvar; varför jag ska ha saker som jag inte använder och som inte ger mig glädje; varför jag ska vara tillgänglig för alla trots att ingen finns när jag behöver det; varför människor ska stå i vänlista på FB när jag inte känner dem på riktigt och inte umgås med dem.

Idag frågar jag svåra frågor om livets mening; frågar mig vad det viktigaste i livet kan vara; jag frågar mig sådant som det inte finns några svar på och känner att frågorna vänder och vrider sig inom som om de har ett eget liv.

Idag frågar jag mig själv om framtid och möjligheter; jag frågar mig själv för det är jag som behöver bli nöjd med resultatet; jag bävar för de svar jag själv kommer att komma fram till för det kan betyda att stora förändringar behöver göras och då ställer jag mig frågan om jag orkar.




Fri vers (Fri form) av Maximillixen
Läst 345 gånger
Publicerad 2011-12-08 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maximillixen
Maximillixen