Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde jag ha så fel?



Jag trodde en om gott och han visade sig vara avskum.

Jag trodde en om ont och han visade sig vara en prins.

Vad är det inom mig som visar så fel på kompassen?

Vad är det som gör att min upplevelse färgas så tokigt?

Vad är det som orsakar rädslan för det sunda?

Varför dras jag mer till det som är destruktivt?

Varför vill jag leva i ständig beredskap istället för vila?

Varför sårar jag den snällaste så väldigt trots att jag inte vill det?

Egentligen längtar jag efter hans kärlek.

Hur ska jag ställa allt till rätta igen?




Prosa (100-ordare) av Maximillixen
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-25 11:24



Bookmark and Share


  Maximillixen
Hade blivit mer än hundra ord. Får ta fortsättning i separat 100-ordare :>
2012-09-05

  Totimomo
Hur kan du inte ha delat med dig av fortsättningen..?
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Maximillixen
Maximillixen