Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sak på mina läppar



Läppjar på sötbeskt rött
Tittar på teve rätt slött

Kanske rent av sover sött
Vaknar när du skrattar gött

Du är den finaste människa jag någonsin mött




Bunden vers (Rim) av Maximillixen
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-15 21:47



Bookmark and Share


  Anna*
Härlig och lekfull! Applåderar
2013-10-15

  Tess74
Söt och charmig
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Maximillixen
Maximillixen