Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda stället där jag vill vara

Snurrar kurrar burrar mig djupt in i den famn som bär som jag har kär som älskar mig som jag är och där finns inget annat är trygg vila och ro i vårt eget lilla bo där kärlek regerar och en tro på varandras förmåga och godhet.




Bunden vers (Rim) av Maximillixen
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-28 14:03



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mitt i prick! Jag blev nästan andfådd när jag läste....Hjärteknipande!
2011-10-07

    Max Poisé
Som ett enda långt andetag av vilja!
Snyggt diktat!
2011-10-03

  Anna*
Fint skrivet med många rim som flyter bra! Applåder
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Maximillixen
Maximillixen