Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets lakejer


Rätt som det var kom ett ord
en mening som stod givakt
inför mina blåa ögon

Ville inte minnas
det oundvikligt uttröttande
som fyllde mig med avsky

Så jag blundade hårt
och väntade att vinden skulle dra förbi
med det vackra jag aldrig fick




Fri vers (Prosapoesi) av Maximillixen
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-12 12:41



Bookmark and Share


  Anna*
Intressant vinkling! Först tolkade jag på ett sätt och sen ett annat! Kul!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Maximillixen
Maximillixen