Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller andan



Alla skriver om sommar och stora ting. Här är allt bara stiltje, tomt och ensamt. När dagar blir till månader och år utan att något förändras så känns det som om vad som helst vore bättre. Ändå borde jag vara glad över lugnet. Det har stormat under många svåra år och äntligen är det lugnt. Egentligen är det skönt. Samtidigt finns ständigt en oro att något sorgligt, svårt och tufft snart kommer att ske just för att jag njuter så väldigt av allt det sköna. Just för att jag inte kommer att vara beredd när livet delar ut nästa käftsmäll.




Prosa (100-ordare) av Maximillixen
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-17 00:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Man kan alltid hoppas att det är så...
Den känns din dikt..
Mycket bra skrivet..
2011-09-07

  Anna*
Den känslan vet jag att många känner igen sig i. Det tar tid att vänja sig vid att livet kan vara njutbart och lugnt utan att det händer något drastiskt rätt vad det är. Du beskriver känslan på ett påtagligt sätt!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Maximillixen
Maximillixen