Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver framtid skriver hopp

som en hägring men ändå inte som ett glimmande en stjärnevärld bort finns en dröm om lycka. Skriver vilja genom decennier av nederlag. Skriver möjligheter då dammet piskas ur och skurandet avlägsnar återstående smuts. Skriver framtid i stjärnorna genom fantasifull ärlig lek med de innersta önskningar som burits väl dolda bakom höger hjärtkammare. Skriver hopp genom syresättningen av cell efter cell. Det måste finnas vägar att ta sig ur och vidare. Det måste finnas lösningar.




Fri vers (Prosapoesi) av Maximillixen
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-11 12:42



Bookmark and Share


    Max Poisé
Undvik att finna en slutlig punkt.

Nu när jag läser dig ser jag hur du har utvecklats i skrivandet och det syns tydligt när du väljer ord och flöden.

Bra här!!
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Maximillixen
Maximillixen