Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är du vänlig när jag skriker?



Ekot av mina egna ord studsar på vatten, lyfter mot skyar, målar fonden i svart

Ändå sprider du solsken

Skärpan i min röst skär skivor av framtid, hackar upp små otäcka minuter, maler ner omöjliga sekunder

Ändå uttrycker du hopp

Jag mulnar då du talar, stormar i din vänlighet, regnar över din bördighet

Ändå ler du regnbågar

Så jag låter mig hållas, värmas, älskas

Då gråter du ...




Fri vers av Maximillixen
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-01 07:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känns här: <3

Tack
2012-05-17

    ej medlem längre
känns här: <3

Tack
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Maximillixen
Maximillixen