Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men kärleken..kommer kraven..


Med kärleken.. kommer kraven..

som gör att den med tiden blir..

död och begraven..

men strax blir den uppstånden..

inte helt olik den förra..

dax för andra ronden..

som även den..blir..till is..

om man inte vårdar..varje kris..




Fri vers av passionsblomman
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-31 11:26



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
kravlös kärlek kan också vara bra
2011-01-31

    Max Poisé
Ett förhållande oavsett art kräver sitt arbete!

Snygg text!
2011-01-31

    purplepea
gillar kravlös kärlek
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman